Yolo-dagen

På en onsdag för några veckor sedan åkte jag och Moa hem till Malin för middag. Lite spontan avslappning och mys behövdes tyckte vi. Hemma hos Malin fanns Wilma, familjen Winthers senaste tillskott, och hon var bara förjävla söt och social.
 
 
Det serverades grillad kyckling, klyftpotatis och baconinlindad sparris.

 
På kvällen drog vi till Tegelbruket och tog varsitt glas vin för att sedan trött och lite oplanerat släpa sig hem till Malin igen för att övernatta.
 
Dagen efter vaknade vi tidigt för att hinna till skolan i tid. Vi åt frukost, fixade oss och gick. Men när vi rullade in på Täby centrums station på Roslagsbanan sa Malin 'Hahah tänk om vi skulle hoppa av nu'. Och så gjorde vi det.

 
Vi låg och solade i en halvtimme tills Täby Centrum öppnade och gick sedan för att köpa bästa lösviktsglassen från Chillbox! Vi köpte även varsin sallad och åkte sedan till en strand för att picknicka, sola och bada fötterna.
 
 
Kräftmalin.

 
Sen drog vi hem för vi var aslökiga och aströtta.

ÄNTLIGEN.

Klar med alla restuppsatser och restprov så nu kan jag försöka börja blogga igen om tiden som gått och den återstående tiden som nu kommer innan det eviga lovet...hostharkelarbetslöshetenhost!!!!!

3 feathers

Har så svårt att avsluta konstverk nu för tiden så jag gjorde nåt halvfärdigt och kallade det klart.
Problem solved.

Mösspåtagning

Lite suddigt fotade, ihophafsade och snabbredigerade bilder från en halsflussig blivande student tjuhej

RSS 2.0